Medaljregn på DM i mete till Forshaga AFK

medaljörer metdm 2019

I dag arrangerade Torsby SFK individuellt och Lag DM i mete i Geijersholmskanalen. Från Forshaga deltog 4 juniorer individuellt i klassen Yngre herrjuniorer och klubben ställde även upp med 2 lag i samma klass. Tävlingen var mycket trögfiskad där enbart en deltagare lyckades komma över 1 kg. DM mästare individuellt i y.hj klassen blev vår nya medlem Albin Hedemo, 2.a blev Linus Ståhl, 3.a blev Eddie Karlberg och Oliver Svensson hamnade på en 5.te plats. I lagtävlingen kom de båda lagen från Forshaga på exakt samma vikt. Laget med Oliver och Albin fick guldmedaljen p.g.a högst individuell vikt. Vårt andra lag med Linus och Eddie fick därmed arsin silvermedalj i lagtävlingen. Grymt kämpat alla deltagare!